Política

Toni Albà diu al jutge que “volia fer riure”

L’actor Toni Albà va comparèixer ahir davant el jutge de Vilanova i la Geltrú que l’investiga per un delicte d’injúries en relació a diverses publicacions a Twitter en què l’actor feia referència a la jutgessa de l’Audiencia Nacional Carmen Lamela i a agents de la policia espanyola, entre d’altres qüestions per política estatal. Albà va defensar que l’objectiu de les seves piulades “només era fer riure”. “La meva feina es tractar de buscar el sarcasme, la sàtira política, fer imitacions i utilitzar la llibertat d’expressió com jo sé fer”, va explicar l’actor a les portes del jutjat després d’haver declarat durant una hora. Albà va lamentar que les seves piulades hagin desencadenat aquesta causa judicial i va demanar “disculpes” a qui s’hagi pogut sentir ofès per les publicacions que va fer a les xarxes.

La policia espanyola va denunciar diverses publicacions del seu perfil de Twitter i Albà està acusat d’injúries amb publicitat. Feia, per exemple, jocs de paraules amb el cognom de la magistrada Carmen Lamela. En altres piulades feia comentaris fotent-se de la presència dels agents de la policia espanyola al port de Barcelona amb el vaixell conegut com a “piolín”. L’actor va explicar que només havia respost a les preguntes del seu advocat i del jutge i no a les del fiscal. Va explicar al jutge “el costum” de fer rodolins i versos sobre temes d’actualitat, perquè és “una tradició arreu de Catalunya”. “Aquí no ens n’estranyem”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.