Política

Concentració per recordar el 20-S

Avui a les 20 h es projectarà un documental a la plaça Pere Calders

Convocatòria demà a la plaça U d’Octubre

Girona recordarà avui i demà amb diferents actes el primer aniversari dels fets del 20 de setembre de l’any passat, quan es va produir la gran mobilització ciutadana arran dels escorcolls a diferents organismes de la Generalitat i la temptativa d’entrar a la seu de la CUP a Barcelona. Òmnium Gironès ha programat avui a les 20 h a la plaça Pere Calders de Girona la projecció del documental 20-S, produït per Mediapro i dirigit per Jaume Roures. El documental repassa detalladament els fets del 20 de setembre de l’any passat durant l’escorcoll de la conselleria d’Economia i la temptativa d’entrar il·legalment a la seu de la CUP.

Pel dijous, Girona Vota ha organitzat una concentració a les 20 h a la plaça U d’Octubre sota el lema 20 de setembre, un any després. Per la República, contra la repressió, que constarà de diferents parlaments i de l’actuació musical de Mazoni. Les entitats i els partits agrupats a Girona Vota volen que l’aniversari serveixi per denunciar l’atac a la democràcia i a les institucions catalans que es va viure fa un any. I especialment volen recordar que aquells fets són l’origen de la causa que ha portat Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a la presó de manera injusta. Amb la concentració també es vol denunciar una vegada més que ni la repressió ni la presó posaran límits a la reclamació de llibertat i democràcia de la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia