Política

El PP insisteix amb un nou 155 “sense complexos” que inclogui TV3 i l’escola catalana

Maroto, carrega contra els indults als polítics presos: “Anirà demà Pedro Sánchez a la porta de la presó per obrir-la?”

El vicesecretari d’organització del PP, Javier Maroto, ha insistit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que iniciï els procediments per aplicar un nou 155 a Catalunya i aquesta vegada “sense complexos”, de més llarga durada i amb la inclusió de TV3 i l’escola catalana.

“Si la competència en educació en algunes comunitats autònomes s’exerceix de forma deslleial aquesta s’ha de treure i tornar a l’Estat”, ha assenyalat Maroto aquest diumenge en la cloenda del Dia de l’Afiliat del PP de l’Aragó. “I si PSOE i Cs no volen intervenir TV3, la televisió de la vergonya i l’adoctrinament, que surtin i ho diguin alt i clar”, ha continuat el vicesecretari d’organització del PP.

“Nosaltres n’estem farts d’aquesta situació a Catalunya i posem sobre la taula la nostra proposta, perquè se’ns entengui i ens escolti”, ha afirmat Maroto, que també ha carregat contra un possible indult als polítics presos: “Anirà demà Pedro Sánchez a la porta de la presó per obrir-la?”, ha ironitzat el vicesecretari d’organització del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.