Política

“Cordialitat” entre Aragonès i Calviño en la seva primera trobada

El ministeri d’Economia valora com a “molt positiu” el “diàleg”

Les dues parts s’insten a continuar treballant en futures reunions

La primera reunió entre el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la ministra d’Economia, Nadia Calviño, ha durat una hora i ha tingut un to de “cordialitat”, segons han explicat fonts del Departament d’Economia. Per la seva part, fonts del ministeri han valorat com a “molt positiu” el “diàleg” entre les dues administracions, ja que serveix per “resoldre problemes”.

En la reunió, que ha tingut lloc a Madrid, hi ha hagut un intercanvi de punts de vista sobre la situació general. Les dues parts s’han instat a continuar treballant en futures trobades.

Segons fonts del govern català, Aragonès i Calviño han tractat temes macroeconòmics i el vicepresident ha destacat la “fortalesa” de l’economia catalana. També s’ha parlat de les exportacions i del port com a infraestructura estratègica, així com de l’ecosistema de start-ups de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia