L'Ajuntament de Barcelona no accepta la dimissió de l'alt càrrec del PSC que va insultar Terribas

Francesc Narváez dóna el tema per tancat amb les disculpes de Martín

Miguel Ángel Martín va enviar dijous al matí un correu electrònic a l'Ajuntament en què posava tots els seus càrrecs a disposició de l'alcalde, Jordi Hereu. Ho va fer al mateix temps que feia arribar una carta de disculpes a Mònica Terribas i el mateix dia que el PP i la Federació Catalana del Taxi s'afegien a la petició de dimissió plantejada per CiU dimecres.

Els greus insults que Martín va llançar contra la directora de TV3 a través del Facebook continuaven provocant ahir reaccions de rebuig i protesta, però l'Ajuntament ha decidit girar full i donar el tema per tancat. «Ell ja ha demanat disculpes. De seguida es va adonar que havia ficat la pota i va rectificar immediatament», va declarar ahir el regidor del districte de Sant Martí.

Narváez entén que el gerent de l'Institut Metropolità del Taxi «ha demostrat una actitud molt honesta» i, per tant, que no toca prendre cap mesura disciplinària i molt menys acceptar la petició de dimissió. «Les declaracions van ser penoses i gens afortunades i no les disculpem, però s'ha de pensar que estan fetes en l'àmbit personal i no des de l'exercici de la responsabilitat», va afegir-hi Narváez.

Ahir, el president de CiU, Artur Mas, va dir que ell mai s'ha queixat quan la directora de TV3 l'ha «pressionat» en les entrevistes que li ha fet i va acusar els socialistes d'«atacar la llibertat de premsa i la qualitat de la democràcia» amb les seves crítiques.

El Grup de Periodistes Ramon Barnils va fer públic un comunicat de suport a Terribas en què considera l'entrevista al president de la Generalitat, José Montilla, «un exercici periodístic impecable».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
argentina

Argentina aprova la llei òmnibus de Milei, que ara discutirà el Senat

barcelona
RIPOLL

El ple aprova una moció perquè no es faci campanya per la Festa Major

RIPOLL
GIRONA

ERC reivindica un “finançament singular” per millorar el transport públic

GIRONA
estats units

Multen Trump per no acatar l’ordre de silenci durant el seu judici penal

barcelona
política

Expedient de la JEC al conseller Balcells

barcelona
estat espanyol

L'executiu no aprova cap mesura de regeneració democràtica

barcelona
PALAMÓS

El PSC proposa una revisió integral del sistema de salut

PALAMÓS
estat espanyol

El carregador de tipus C serà obligatori a partir de gener de 2025

barcelona
política

Vergés (Junts) proposa un pla de xoc per fer front els reptes de la pagesia

girona