Política

Pedro Sánchez apel·la al diàleg “serè, moderat i sensat” per cohesionar Espanya dins la llei

El president del govern espanyol assegura que cap problema “real de les societats es resol des de la crispació i el conflicte”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha insistit aquest dissabte en la via del diàleg: “La cohesió l’hem de construir i hem de dialogar entre tots per construir més i millor cohesió”. I és que, al seu entendre, “cap problema real de les societats es resol des de la crispació i el conflicte” i per això ha apel·lat al diàleg “serè, moderat i sensat” per construir “entre tots” la cohesió d’Espanya dins de la legalitat.

Sánchez ha fet aquesta afirmació durant la seva intervenció a l’acte de commemoració del 80 aniversari de l’ONCE, que ha reunit a Madrid a 5.000 membres del grup social. 

El cap de l’executiu espanyol ha dit compartir amb l’ONCE el seu objectiu d’aconseguir la cohesió i ha insistit que és una cosa que s’ha de “construir i treballar” entre tots.

En aquesta línia, ha destacat que la millor eina per a cohesionar qualsevol societat és la fraternitat i la solidaritat i ha incidit en que, després d’anys de crisi econòmica i social, el govern pretén aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any vinent.

Uns pressupostos, ha subratllat, que van a lluitar contra les dues principals xacres i desafiaments que, segons el seu parer, té la societat: la precarietat laboral i l’exclusió social, perquè els seus grans objectius són consolideu el creixement econòmic i la creació de llocs de treball.

Abans de la seva intervenció, el president espanyol ha parlat de forma distesa durant llarg estona amb diferents grups de persones vinculades a l’ONCE, com a venedors, estudiants cecs, experts en tecnologies accessibles o esportistes amb discapacitat.

Entre aquests últims estava el seleccionador nacional de futbol per a cecs, Jesús Bargueiras, qui li ha demanat posar per a un selfi que el propi Sánchez s’ha encarregat de fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia