Política

Torra i Sánchez es reuniran demà dijous a Barcelona

El Govern i la Moncloa arriben a un acord per mantenir un contacte institucional aprofitant la visita de l’executiu espanyol a Barcelona

La trobada es farà al Palau de Pedralbes

Acord entre el Govern i la Moncloa. Després de dies negociant, els dos executius han pactat el format de la trobada aprofitant que el 21-D se celebra el Consell de Ministres a Barcelona. La Generalitat ha anunciat aquest dimecres que hi haurà una reunió demà a les sis de la tarda al Palau de Pedralbes entre els presidents Pedro Sánchez i Quim Torra i tres ministres i consellers dels respectius governs, i que inclourà una “salutació” dels dos caps de govern a part i a soles. Segons l’agència ACN, serà en un contacte que l’executiu català preveu com a protocol·lari i més informal, però que Moncloa espera que sigui una reunió amb tot el pes institucional.

Després que la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, hagi confirmat aquest matí que demà a la tarda hi haurà a Barcelona una reunió a soles entre el cap del Govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, fonts de la Generalitat han puntualitzat que serà una reunió amb quatre membres per cada costat: els dos presidents, tres consellers i tres ministres.A més, la reunió inclourà una “salutació” entre els presidents, a soles, en el marc de la cimera al Palau de Pedralbes, a les sis de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia