Política

Montero emplaça Errejón a ser “conseqüent” i “dimitir”

La portaveu de Podem li retreu que hagi treballat en un “pla secret per presentar-se amb una altra formació política”

La decisió d’Ínigo Errejón de concórrer a les eleccions a la Comunitat de Madrid sota el paraigua de la plataforma de Manuela Carmena ha provocat durs crítiques per part de la direcció de Podem, que aquest divendres l’ha convidat a abandonar el seu escó i les responsabilitats al partit.

El primer a fer-ho ha estat el secretari d’Organització de Podem, Pablo Echenique, que ha apuntat fins i tot que si no deixa l’escó és perquè “ha de viure d’alguna cosa” fins als comicis.

També s’ha pronunciat en termes semblants la portaveu de Podem al Congrés, Irene Montero: “Jo si fos ell, conseqüentment dimitiria” perquè “quan una persona anuncia que es presentarà per una altra formació política a les eleccions és evident que està marxant de Podem”, ha dit. La portaveu de Podem li ha retret que hagi treballat en un “pla secret per presentar-se amb una altra formació política” i que no hagi estat present ni a una sola de les reunions de l’executiva del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia