Política

Nani Huertos, candidat del Bloc Sobiranista a Girona

Lidera un projecte “de lluita social, cultural, ecologista i per la independència”

El consultor cultural i ambiental Nani Huertos serà el candidat del Bloc Sobiranista Català (BSC) a Girona. L’alcaldable diu que té 40 anys “de lluita política, ecologista, cultural, social i per la independència” que l’acredita per liderat “un nou cicle renovador de la gestió política de la ciutat”. Huertos defensa que l’actual equip de govern “no té projecte”: “El seu model Girona és el no model, buit i sense idees ni iniciativa.” De la CUP i Guanyem Girona afirma que “és un socialpopulisme neocomunista, sempre contra tot”. “El seu govern seria un desastre econòmic, fiscal, cultural i turístic per a la ciutat”, afirma. A ERC li retreu que “només vol poder neoautonomista i fer un tercer tripartit”.

Vuit eixos fonamentals

Nani Huertos assegura que la seva és una candidatura que es fonamenta en vuit eixos: llibertat individual i d’empresa; democràcia ciutadana i participativa; progressista ideològicament i culturalment; per l’equitat social; combatre el domini del patriarcat; ordre i seguretat individual i pública; societat “ecotecnosostenible”; cultura de qualitat i abaixar impostos.

Nani Huertos ja avança que “no faran cap pacte de govern amb els del 155, ni cap tripartit d’esquerres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia