Política

IpS-CUP aposta per un Salt solidari i sostenible

Presenten els set primers noms de la llista, encapçalada per Cris Sibina

“Lluitem per construir un model de poble republicà, solidari, sostenible, amb igualtat d’oportunitats, comunitari i democràtic.” Són diversos dels camins pels quals aposta IpS-CUP de Salt. Ahir es va celebrar un acte a la biblioteca Iu Bohigas, on es van presentar els set primers membres de la llista en vista a les eleccions municipals del 26 de maig. Cris Sibina encapçalarà la candidatura. En els comicis del 2011 i en els del 2015, la formació va ser liderada per Ferran Burch, que ha pres la decisió personal de no tornar a aspirar a la reelecció. En la darrera cita a les urnes Sibina va anar de número 4. El grup va obtenir tres regidors i va fer un pacte de govern amb ERC, que va assolir cinc edils.

Sibina destaca que, aquest mandat, IpS-CUP ha realitzat “molt bona feina”. A la candidatura anirà de número 2 Marta Guillaumes (actual regidora), seguida d’Anna Burrassó, Àlex Sarrado, Jordi Peradalta, Maria Bramon i Paula Vázquez.

La CUP porta més de tres dècades treballant a la vila i més de vint anys que ho fa a través d’Independents per Salt. Els seus membres indiquen que estan compromesos amb una educació 360º de qualitat i pública per a tothom i hi afegeixen que cal que es reverteixi la vulnerabilitat que afecta bona part de la població, garantint drets bàsics com l’habitatge i facilitant l’accés a la cultura a totes les persones. Volen impulsar l’Ateneu Popular, els locals socials, els consells de barri i les entitats. Advoquen per la millora del parc de les deveses i per un poble actiu, en el qual es cuidin els barris i el comerç de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia