Política

ERC celebra la llum verda a la candidatura de Puigdemont i creu que així “es fa justícia”

La portaveu d’Esquerra Marta Vilalta creu que així “els catalans podran escollir entre les opcions que més els representin”

La portaveu d’ERC Marta Vilalta ha celebrat que el president Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí es puguin presentar a les eleccions europees del pròxim 26 de maig. En una roda de premsa aquest dilluns al matí, Vilalta ha considerat que d’aquesta manera “es fa justícia i la població de Catalunya podrà d’escollir entre les opcions que més els representin”. A més, ha emplaçat a la candidatura de Puigdemont a “treballar conjuntament en les majories republicanes a nivell europeu” un cop hagin passat les eleccions. La portaveu republicana ha recordat que la seva formació “sempre havia mostrat la seva solidaritat” amb la candidatura de Puigdemont, Comín i Ponsatí perquè “era un dret” que poguessin concórrer a les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia