Política

OLOT

Un bloc nou amb sis pisos al barri vell

L’Ajuntament d’Olot adjudicarà d’aquí a poc la redacció del projecte per a la construcció d’un bloc de pisos de titularitat pública al carrer Montcarmel número 6, al barri vell. L’edifici actual es tirarà a terra i n’aixecaran un de nova planta, amb sis habitatges repartits en tres altures. Els baixos tindran, probablement, un ús comercial. La intervenció es fa en la mateixa illa de cases situada entre la plaça del Carme i el passeig de la Muralla, on ja hi ha un altre edifici promogut per l’Ajuntament. La intenció és que, aprofitant el fet que la part posterior de les dues finques es tocarà, es construeixi un ascensor comú. Entremig hi ha un tercer immoble, de propietat privada, amb els amos del qual l’Ajuntament negocia una possible col·laboració.

El projecte del carrer Montcarmel és una de les prioritats d’aquest any establerta en el pla integral d’accions de millora (PIAM) del nucli antic i la seva execució ha estat confirmada als veïns per l’Ajuntament en el consell de barri celebrat fa pocs dies, segons va explicar ahir la regidora Imma Muñoz. Les altres intervencions confirmades són la reforma de la plaça del Carme (ja iniciada), la continuïtat del projecte Taller dels Sastres i la col·locació d’elements que delimitin el solar de l’antic Can Sau perquè no hi entrin vehicle. En total s’hi destinen 214.500 euros. No es podrà executar aquest 2021 la millora del passeig de la Muralla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.