Política

Acord del govern gironí i el PSC per 1,7 milions d’inversió

Segons la portaveu socialista, això permetrà iniciar immediatament la comissaria de Santa Eugènia

També es destinaran a millores en equipaments esportius i culturals

El PSC –a l’oposició al consistori gironí– avança un acord amb el govern de la ciutat (JxCat/ERC) per mobilitzar un import d’1,7 milions d’euros que es dedicaran a inversions. La portaveu del grup socialista, Sílvia Paneque, acompanyada pels regidors Bea Esporrín i Joan Antoni Balbín, va anunciar ahir que amb aquest acord es poden iniciar les obres de la comissaria de Santa Eugènia; millores als camps de futbol de Germans Sàbat i Fontajau i obres de modernització de dos importants equipaments culturals, com són l’Auditori i el Teatre Municipal.

Referint-se a la nova comissaria, Paneque va justificar la necessitat de l’acord i d’aquestes inversions per “l’augment permanent dels fets delictius a Girona” i la demanda dels veïns i veïnes de Santa Eugènia, Can Gibert i Sant Narcís, d’un augment dels cossos policials”. “En aquest tema, la seriositat i el rigor han de ser màxims. No hi pot haver politiqueria”, hi va afegir Paneque.

Els edils socialistes també van destacar la rellevància per als veïns de la ciutat de les millores que es podran fer als equipaments esportius i culturals.

Crítica al govern

Tot i alegrar-se d’aquestes inversions, que segons Paneque “són un nou exemple de l’absolut compromís del PSC amb Girona”, la portaveu, però, no es va estalviar la critica al govern de la ciutat: “Els problemes que té avui Girona són els més greus que ha tingut durant els més de quaranta anys de democràcia”, va dir la portaveu.

Com a mostra d’aquests problemes va recalcar que Girona “és l’única ciutat de més de 100.000 habitants que no té pressupost”. Aquesta situació, segons Paneque, “impedeix tenir un rumb clar a la ciutat i provoca una pèrdua de competitivitat”.

Per tot plegat, Paneque va considerar que “el govern de Girona està actualment en un final d’etapa i que l’acord entre Junts i ERC, sense majoria, no ha fet res més que augmentar la paràlisi de la gestió municipal”. “Però, quan volen millorar la ciutat, que també ho fan, saben que sempre hi som”, va concloure Paneque.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia