Política

Foment demana a ERC i Junts que deixin “les baralles” i se centrin a governar

Sánchez Llibre reconeix que se sent “preocupat” per les disputes entre els dos socis de govern: “Semblen dos partits de l’oposició”

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha demanat avui a ERC i Junts que cessin en la seva “dinàmica de barallar-se” i se centrin a governar i sortir de la crisi, després de considerar positiu i “mèrit” de Pere Aragonès l’acord per desencallar la tramitació dels comptes de la Generalitat. “No ajuda a l’estabilitat; els desacords públics dels últims dies fan pensar que són dos partits de l’oposició”, ha assenyalat en una entrevista aquest dimarts a Els Matins de TV3.

Sánchez Llibre ha instat els dos socis del Govern a “crear un clima de confiança”, “deixar les discrepàncies internes” i “governar de cara als ciutadans”, en un moment en què és “fonamental” sortir de la crisi i transformar l’economia.

Malgrat estar en desacord amb algunes de les mesures que acompanyen els pressupostos –defensa que la fiscalitat sobre l’economia productiva és massa elevada-, Sánchez Llibre ha celebrat que els comptes hagin superat finalment la tramitació. “No tenim res a dir sobre el fet que s’hagi substituït la CUP pels comuns; el que nosaltres demanem és que els polítics es posin a governar” ha afegit.

“A nosaltres ens interessa que els pressupostos tirin endavant i és indiferent que sigui amb un partit o amb un altre. Ens preocupa la dinàmica de confrontació entre els socis del Govern perquè no és bona per a l’estabilitat”, ha insistit.

Per altra banda, el directiu també ha tornat a demanar l’obligatorietat de la vacunació en l’àmbit laboral per posar fi a l’increment de contagis de les últimes setmanes. “Creiem que en aquests moments ha de prevaldre la seguretat col·lectiva per sobre la seguretat individual”, ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona