Política

El govern creu que el “gest” no és suficient

La portaveu assegura que la destitució “no tanca el tema” i anuncia passos per demanar responsabilitats

El govern de la Generalitat no en té prou amb la destitució o substitució de la directora del Centro Nacional de Inteligència (CNI), Paz Esteban; reclama l’assumpció de responsabilitats i anuncia diverses accions per continuar fent front a l’escàndol del Catalangate.

Així ho va assegurar ahir la portaveu del govern, Pratícia Plaja, en roda de premsa després del Consell Executiu. “No és una qüestió de tallar caps, perquè això no ho resol tot, no tanca el tema, i qui pensa així s’equivoca. No és “suficient”. Entre altres mesures, Plaja va anunciar que la Generalitat es presentarà com a acusació particular en tots els processos judicials i va reconèixer que segueixen pendents que el president espanyol, Pedro Sanchez, posi data a una reunió amb el president català, Pere Aragonès. D’altra banda, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha demanat per carta a La Moncloa la desclassificació dels documents relacionats amb el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia