Política

Nombroses mostres de suport pel retorn d’Anna Gabriel

El retorn d’Anna Gabriel i la seva compareixença davant el Tribunal Suprem ha generat una allau de suports. En fem un recull:

-La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha celebrat el “nou pas” de l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel després que aquest dimarts s’hagi presentat per sorpresa al Tribunal Suprem, després de més de quatre anys a l’exili a Suïssa. “En nom del Govern, si decideix tornar a Catalunya se li donarà la benvinguda, celebrem aquest nou pas i que el pugui fer en llibertat”, ha dit durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu. La portaveu ha recordat que Gabriel és “una víctima de la repressió” i ha aprofitat per enviar “tota la solidaritat” a ella i la resta de “represaliats”. La portaveu del Govern també ha dit que la decisió s’ha portat de manera “molt discreta” i ha admès que l’executiu no la coneixia.

-Carles Puigdemont : “En una democràcia plena, l’Anna Gabriel no hauria hagut de comparèixer mai en cap jutjat. I encara menys passar uns anys lluny de casa. L’anomalia democràtica és aquesta. M’alegro per ella i la seva família, i pels seus amics i companys”.

-Marta Rovira : “Molta força, Anna. Et desitjo sort i encerts en els camins que vindran, que segur que seran en llibertat. Tot el meu suport!”

- Meritxell Serret : “Tot el suport, Anna! Al teu costat perquè puguis recuperar, com dius, la llibertat de moviments que mai haguessis hagut de perdre!”

-El diputat de la CUP Xavier Pellicer celebra que es retiri l’ordre de detenció des del Parlament:

-Toni Comín: “Immensament feliç de saber que a partir d’avui l’Anna Gabriel es podrà trobar amb els seus i la seva família a Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia