Política

Els diputats d’ERC demanen que el debat de política general no sigui per atacar ningú

Envien una carta a la resta de partits en què apunten que “equivocar-se d’adversari allunya l’horitzó nacional” que busquen

També demanen que la cita al Parlament no sigui per a fer propostes “estèrils”

Els diputats d’ERC al Parlament han demanat, en una carta oberta a la resta de partits, que el proper debat de política general serveixi per presentar propostes de millora de la vida dels ciutadans davant d’una tardor i un hivern que seran difícils. No obstant, demanen que el debat “no hauria de servir per atacar ningú”. Així, en referència indirecta a JxCat, diuen: “Sabem que equivocar-nos d’adversari ens allunya de l’horitzó nacional que alguns perseguim”. De fet, reclamen que “ningú s’amagui darrere de les paraules buides i estèrils que no serveixen per a res”. “Volem fer el DPG un espai de trobada útil per fer avançar el país, que les propostes siguin generoses, propositives, responsables i aplicables; que confrontem idees”, diuen.

Els republicans asseguren que volen “empènyer el país a escriure el futur col·lectiu que les majories democràtiques decideixin”, fer “feina honesta” i allunyada del “rebombori”. “Quan el soroll només és soroll, ens allunya de la utilitat, igual que la gesticulació estèril ens allunya del servei públic”, asseguren. “Allunyem-nos dels que atien el populisme contra les institucions i organitzacions polítiques, i treballem per preservar les institucions de la millor manera que es poden defensar: esdevenint útils”, conclouen.

En la carta, enviada a tots els grups parlamentaris excepte Vox, els diputats republicans asseguren que volen seguir treballant per a la majoria del país, “de qui més ho necessita, lluny d’aquelles polítiques que fan que només guanyin els de sempre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia