Política

Roberto Fernández, cap de llista de Junts per Celrà

L’alcaldable remarca que el municipi necessita “obrir una nova etapa i plantejar un projecte per als propers vint anys, que permeti entomar amb garanties els reptes de futur”

L’assemblea d’afiliats i afiliades de Junts per Celrà ha escollit per unanimitat Roberto Fernández com a cap de llista per a les eleccions municipals del proper mes de maig. Fernández, nascut a Celrà fa 30 anys, és graduat en Dret per la Universitat de Girona, fa “un pas endavant per impulsar un nou Celrà”. “El municipi necessita un canvi de cicle i obrir una nova etapa, amb polítiques que converteixin Celrà en un referent a la comarca. L’actual govern està instal·lat en el curt termini: li falta visió estratègica i plantejar un projecte per als propers vint anys, un pla que li permeti entomar amb garanties els reptes de futur”, ha subratllat el candidat.

Fernández ha treballat a l’empresa familiar i com a gestor en una entitat bancària, ha estat assessor del grup de Junts al Parlament de Catalunya i cap de l’Oficina de Relacions Institucionals de la conselleria de Recerca i Universitats encapçalada per la gironina Gemma Geis. De 2018 a 2021 ha format part de l’executiva nacional de la JNC. Està vinculat amb diferents entitats culturals i associatives del municipi, i ha participat en activitats com el Pessebre Vivent de Celrà i la Comissió de Reis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
opinió

Comunes contra el casino

Clara Ponsatí
Candidata d’Alhora

“Els partits independentistes s’han entregat a Espanya”

Barcelona

El nou Trueta, el gran repte

Girona

Pistes independents: la clau

Barcelona
Estat espanyol

Unes cinc mil persones es manifesten en suport de Sánchez davant el Congrés

Barcelona
Itàlia

Meloni encapçalarà la llista del seu partit als comicis europeus

Barcelona
POLÍTICA

Vergés afirma que Illa “sempre serà la sucursal del PSOE”

blanes