Política

L'alcaldessa de Montserrat autoritza l'enderrocament de l'escoleta infantil

L'oposició acusa Sanjuan de malversar fons públics i de desfer el que s'havia aconseguit ara fa cinc anys.

A ran del projecte del pla confiança de la Generalitat Valenciana, estan executant-se les obres en les escoles velles a càrrec d'una empresa de Sagunt, del que s'ha convingut en anomenar centre de dia, però que, des de la bancada de l'oposició, es dubta sobre el resultat últim d'aquestes obres que disposen d'un pressupost de 450.000 euros.

D'aquesta manera, el que fins ara era l'escola infantil municipal, que en el seu dia va suposar una inversió de més de 90.000 euros en l'adequació i municipalització del servei, ara tot i que fa menys de cinc anys des de l'esmentada adequació, s'està enderrocant tot el que l'anterior corporació socialista va bastir.

És així com ha desaparegut l'Escola Infantil Municipal per construir un «centre de dia» i alcaldessa de Montserrat i el seu equip de govern, no han parat esment en el que això suposa. Per a als representants del grup de l'oposició municipal, s'estan malversant cabals públics, per un import de més de 90.000 euros perquè, tot i que s'està d'acord amb que s'ha de recuperar i promocionar l'economia local, «per a fer un Centre de Dia no hi ha que enderrocar una escola infantil i malversar els cabals dels veïns del poble», asseguren.

Per a Gent d'esquerres, «hi ha altres llocs en el poble on s'hagués pogut fer el Centre de Dia i sobre tot molt més pràctic en planta baixa i sense tindre que enderrocar cap escola, i molt menys obres fetes per altres equips de govern. Una vegada més l'alcaldessa està demostrant la seua ineptitud i la seua incompetència per dur endavant el govern municipal».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona

Estudiants desencantats

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ
israel

L’Exèrcit israelià nomena el substitut del cap dels serveis d'Intel·ligència

barcelona
GIRONA

Ernest Urtasun: “Salvador Illa no està preparat per governar”

GIRONA
escòcia

John Swinney es perfila com a nou líder de l’SNP amb la retirada de Kate Forbes

barcelona
estats Units

Biden trenca el seu silenci sobre les protestes universitàries contra la guerra a Gaza

barcelona
suïssa

Activistes propalestins ocupen un hall en la Universitat de Lausana

barcelona