Política

badalona

Albiol: “Majoria absoluta no vol dir que tingui la veritat absoluta”

El nou alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol (PP), ha apostat per buscar grans acords en projectes importants de ciutat malgrat que el seu partit té 18 dels 27 regidors del ple: “Que jo tingui la majoria absoluta no vol dir que tingui la veritat absoluta”. En una entrevista amb EFE, Albiol assegura que vol, “des del primer dia, intentar acordar sobretot els grans projectes amb la resta de partits polítics, o amb la majoria d’ells, amb aquells que em vulguin escoltar”, encara que això –sosté– “no ha de provocar una paràlisi com ens ha passat en els últims anys”.

“L’experiència ens ha demostrat que els últims vuit anys d’anar tots contra un acaba tenint conseqüències nefastes per a la ciutat”, recordant que en l’anterior mandat Badalona va arribar a tenir quatre alcaldes diferents.

“El repte és molt més complicat en aquests moments” que quan va ser alcalde per primera vegada el 2011, en plena recessió econòmica, encara que assegura que la majoria absoluta “ens permetrà governar i prendre les decisions amb estabilitat”. “Hi haurà diàleg amb qui vulgui escoltar, però les decisions que s’hagin de prendre perquè considerem que són bones les prendré, acceptant els consells i els suggeriments que ens vulguin fer des de l’oposició”, conclou en l’entrevista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia