Política

Clam del Consell per la República perquè l’independentisme bloquegi el Congrés

Insta que el sobiranisme sigui “prou nombrós” per evitar la governabilitat que no aposti per l’amnistia i l’autodeterminació de Catalunya

El Consell per la República ha fet una crida a facilitar el màxim de representació parlamentària a les forces independentistes que es presentin a les eleccions del 23J per bloquejar la governabilitat a qui no es comprometi “inequívocament” amb l’amnistia i l’autodeterminació de Catalunya. A través d’un comunicat , el Consell demana al sobiranisme que esdevingui “un actor prou nombrós” al Congrés com per “bloquejar” una investidura i adverteix que “l’estabilitat d’Espanya s’ha utilitzat com una eina per sotmetre i reprimir els anhels de llibertat i d’autodeterminació del poble català”. El Consell ho reclama, conscient, de la desafecció de part de l’independentisme de cara al 23-J i diu entendre “les raons del seu malestar”. Per això insta totes les forces independentistes a rectificar les estratègies de la desunió i de la negociació estèril amb Espanya. I les apressa “a treballar conjuntament per assolir els objectius de llibertat, justícia i autodeterminació per al poble de Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia