Política

Els atacs d’Israel causen més de 200 morts en 24 hores des de la fi de la treva

Segon dia d’intensos bombardejos de l’exèrcit israelià sobre la Franja de Gaza

L’exèrcit d’Israel ha continuat aquest dissabte la seva ofensiva militar contra la Franja de Gaza per segon dia consecutiu des de la fi de la treva, que han deixat més de 200 morts i 600 ferits palestins en només 24 hores

Un portaveu de l’exèrcit israelià ha assegurat que durant l’últim dia les Forces de Defensa d’Israel ha atacat més de 400 objectius de Hamàs a diferents punts de la Franja.

Per la seva banda, el ministeri de Sanitat de Gaza, controlat per Hamàs, ha informat que han mort “més de 200 palestins i més de 600 han resultat ferits des de la fi de la pausa humanitària”, és a dir, des de divendres al matí.

Mentrestant, al llarg del territori de la Franja la crisi humanitària continua. Els hospitals estan totalment col·lapsats, ple de civils ferits, molts dels quals infants.

Des de l’inici de la guerra, el 7 d’octubre, han mort 14.800 palestins a la Franja de Gaza, dels quals prop de 6.000 infants. Per la seva banda, l’atac perpetrat per Hamàs va provocar 1.200 morts i prop de 240 ostatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia