Política

FIGUERES

El govern respon a les crítiques de Casellas (PSC) sobre l’avinguda Dalí

El govern de Figueres de Junts, encapçalat per Jordi Masquef, ha sortit avui al pas de les declaracions fetes per portaveu del PSC i vicealcalde en l’anterior mandat, Pere Casellas, a aquest diari referides a l’anomenat projecte d’humanització de l’avinguda Salvador Dalí, l’antiga N-2 al seu pas per la ciutat. En el comunicat es diu que no ha existit cap conveni que deixés sobre la taula Casella per firmar: “Aquesta proposta de conveni no existeix ni ha existit mai. L’Estat només plantejarà el conveni un cop l’ordre d’estudi del projecte estigui signada per la Direcció General de Carreteres”.

S’afegeix a més que l’ordre d’estudi per part del Ministeri, que obre la via de la signatura del conveni de traspàs, “no està signada per l’esgotament de la partida dels fons europeus” i s’afirma que “aquest projecte en cap cas està desestimat, sinó que s’està a l’espera de la disponibilitat de recursos per part de l’Estat amb elsPressupostos Generals 2024”.

Conclou el comunicat dient que l’ajuntament de Figueres “en tot moment ha seguit l’Ordre Ministerial que regula aquest traspàs. Tot el procés s’ha fet de mutu acord entre l’Ajuntament i la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, amb la qual s’han mantingut diverses reunions des del juliol del 2023 fins aquest mateix mes de març”.

El govern de Figueres manifesta també que l’ajuntament i el departament de carreteres de l’Estat han treballat “coordinadament en aquest tema amb la voluntat que ben aviat l’ordre d’estudi es pugui signar condicionat a la disponibilitat pressupostària del govern de l’Estat. Per part del govern de Figueres aquest projecte continua plenament vigent, i en aquest sentit es continuarà treballant conjuntament amb l’Estat perquè aquest projecte arribi a bon port pelbé de la ciutat de Figueres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Europa

Un nou atac rus amb drons destrossa un hotel a Mikolàiv

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell