ERC d'Alcover critica l'augment dels impostos tot i la crisi

L'equip de govern (APC-PM) va tombar la moció que presentava el grup local d'ERC en la sessió plenària divendres passat en relació amb l'augment dels impostos i les taxes municipals. Els d'Esquerra consideren que «no era el moment» i que no calia «castigar més» la població fiscalment arran de la situació de crisi. De fet, el govern les va apujar el mes d'octubre, en previsió de l'augment de l'IPC, però per a ERC això no ha estat així i diuen: «Lamentem profundament aquesta actitud i aquesta negativa a revisar una qüestió que afecta tota la població», ja que, a més, aquest any també s'ha imposat la revisió cadastral de l'IBI.

Esquerra defensa que ara era el moment de congelar els rebuts dels impostos i les taxes perquè, malgrat tot, l'Ajuntament ja té «un coixí econòmic prou important per fer front a la situació de gestió dels serveis sense cap problema».

En aquest sentit, el grup a l'oposició entén l'actitud del govern «des de l'orgull i la supèrbia, que no els permet acceptar cap correcció a la seva gestió i, encara menys, a proposta d'un grup de l'oposició».