Política

Els Mossos d'Esquadra inicien una campanya per reduir els accidents a les carreteres del Camp de Tarragona

CAMP DE TARRAGONA

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona han iniciat aquest dilluns un pla d'actuació destinat a reduir el nombre d'accidents en els trams d'alta sinistralitat de diverses carreteres del Camp de Tarragona. El dispositiu, que s'allargarà fins al 15 de març, està destinat a recordar als conductors la importància d'una conducció prudent i responsable, a incrementar la percepció de vigilància per part dels conductors i a reduir la indisciplina viària. Segons els Mossos, la major part dels accidents registrats en les vies que formen part del pla tenen com a rerefons l'element humà. La campanya farà incrementar la presència de patrulles dels Mossos en aquestes carreteres.

El pla d'actuació es durà a terme a l'autopista AP-7, entre Banyeres del Penedès (Baix Penedès) i Tarragona; la carretera C-14, en els trams compresos entre Salou (Tarragonès) i Reus, i Reus i Alcover (Alt Camp); a la N-340, entre Creixell (Tarragonès) i l'Arboç (Baix Penedès), i a la travessera de Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp); a la T-11, entre Reus i Tarragona; a l'autovia A-7, en el tram entre Vila-seca (Tarragonès) i Tarragona; a la carretera C-51, en el tram comprès entre el Vendrell i Rodonyà (Alt Camp); a la N-240, entre Tarragona i els Garidells (Alt Camp); i a la carretera TV-3141, entre Reus i Cambrils (Baix Camp). Segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit (SCT), el 2008 passat es van produir 215 accidents al tram de l'AP-7 entre Banyeres del Penedès i Tarragona. Als dos trams de la C-14 en què es duu a terme la campanya, es van produir 144 sinistres, i la suma d'accidents en els dos trams de la N-340 va ascendir a 181.La campanya comporta un increment de les patrulles dels Mossos amb logotip en els trams afectats pel pla, així com també de les no uniformades, per tal de poder corregir possibles infraccions dels conductors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.