Tres dels sis regidors del PSC de l'Albiol abandonen el govern per discrepàncies amb l'alcalde

Aquest dimarts passat es va fer efectiva, en el ple municipal de l'Albiol, la dimissió de tres dels sis regidors del PSC que formen el govern municipal d'aquest municipi del Baix Camp. Els tres regidors dimissionaris, Mario Cortés, Àngels del Sol i Jesús Semper, apunten que les causes de l'abandó de l'executiu són «les profundes discrepàncies» amb l'alcalde, Andreu Carrasco, en la recepció de la urbanització Masies Catalanes.

«En el programa electoral del PSC d'aquestes últimes municipals un dels punts que portàvem per executar era la recepció d'aquesta urbanització. Des del mes d'octubre passat, l'entitat urbanística col·laboradora, que ha actuat com a ajuntament en aquesta zona durant aquests últims anys, va començar a reclamar que el consistori se'n fes càrrec», explica un dels edils dimissionaris, Mario Cortés, que hi afegia que el diàleg entre les dues parts no havia estat bo i s'havia generat molta tensió. «En aquest període de traspàs de la urbanització no hi ha hagut diàleg per part de l'alcalde, i els tres regidors que ara hem plegat no estem d'acord amb aquestes formes, i ja ho hem dit moltes vegades a Carrasco», manifestava Cortés, fins ara regidor d'Hisenda i Protocol. A més, també apuntava que aquesta actitud del batlle de no voler començar els tràmits de traspàs «responia més a qüestions personals o a fets poc explicats», i que calia que els revelés.

Els tres regidors dimissionaris no només abandonen el govern sinó que també renuncien a la seva carta com a regidors «per no entrar en conflicte amb el partit», matisava Cortés. De fet, només ell està adscrit al PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Puigdemont canvia de plans i tancarà la campanya presencialment a Elna

barcelona
rússia

Putin inicia el seu cinquè mandat amb més poder que mai

barcelona
política

Mor Joan Rigol, president del Parlament entre el 1999 i el 2003

CAPMANY

La CUP reivindica la creació del Parc Natural de l’Albera

CAPMANY
català

Òmnium denuncia una insuficient oferta de cursos de català

barcelona
guerra a gaza

Els tancs d’Israel entren a Rafah i prenen el control de la part palestina del pas fronterer

barcelona
guerra a gaza

Israel rebutja la treva acceptada per Hamàs i manté els atacs contra Rafah

barcelona
Regne Unit

Downing Street, més a prop

Londres

Trenta anys de llibertat

Barcelona