Política

Carretero donarà el tret de sortida de Reagrupament a Barcelona el 2 de juny

L'acte de presentació del partit es farà a les Cotxeres de Sants

L'exconseller de Governació i líder de Reagrupament, Joan Carretero, participarà el dia 2 de juny al vespre en la presentació d'aquest nou moviment independentista a Barcelona, que es farà a les Cotxeres de Sants.

L'acte serà el tret de sortida de l'activitat formal de Reagrupament a la capital catalana, en el marc del procés d'estructuració de la formació des de la sortida de Carretero d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Aquest tipus de presentació del nou partit ja s'ha fet en d'altres punts de Catalunya, de forma discreta i sense convocar els mitjans de comunicació. Fonts de R.cat insisteixen que el de Barcelona tampoc serà un acte públic ni publicitat.

"Tothom que estigui interessat en el projecte pot venir, però no a veure l'espectacle. Hi vindran adherits, que han estat convocats personalment, i poden portar convidats, però s'identificaran a l'entrada. És una reunió de treball d'una associació, no un míting ni res que s'hi assembli", puntualitzen fonts consultades per AVUI.cat.

En l'acte, prendran la paraula els coordinadors del moviment a Barcelona, entre els quals hi ha Rut Carandell, i també hi intervindrà el mateix Carretero.

A més, també s'ha convidat algunes organitzacions nacionalistes petites com el Partit Republicà Català (PRC), que estan en procés de confluència amb Reagrupament, a fer una intervenció pública.

Reagrupament compta de moment amb uns 300 adherits a Barcelona. En total, unes 1.500 persones s'han apuntat per ara al moviment de Joan Carretero. D'aquestes, un 70% no ha militat mai a ERC. De fet, molts dels associats no han militat mai en cap partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.