Política

Els PSE considera que ETA encara “no està madura” per a la democràcia

El portaveu del partit, José Antonio Pastor, diu que l'organització armada continua sense fer “el que ha de fer”, que és anunciar “el seu final”

Afirma que els ciutadans “ja no fan cas de la seva xerrameca”

El portaveu del PSE-EE (Partit Socialista d'Euskadi), José Antonio Pastor, ha manifestat que ETA no diu res nou en el seu últim comunicat i que segueix “sense fer el ha de fer, que és anunciar el seu final”. “ETA torna a demostrar que segueix sense estar madura per a la democràcia”, ha dit.

“Als socialistes bascos ens serveix el diagnòstic que vam fer fa 15 dies perquè seguim sense llegir el que tota la societat espera, i és que ETA anunciï que la seva llarga història d'horror ha acabat”, ha indicat Pastor. “Una vegada més, ETA es vol tornar a col·locar com el portaveu del que la societat basca necessita o desitja, i no s'adonen que els ciutadans ja no fan cas de la seva xerrameca”, ha assegurat.

“I mentre coneixíem aquest nou comunicat, s'estaven produint nous episodis de kale borroka a Bilbao, que hem de tornar a condemnar. Sembla que aquesta és la forma que han tingut els violents de celebrar el nou comunicat d'ETA”, ha afegit el dirigent socialista. Per a José Antonio Pastor, “mentre l'organització terrorista segueix sense fer els deures, l'esquerra abertzale segueix sense dir-li que la violència és incompatible amb la política”, ha assegurat Pastor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.