Política

Ridao:“El PP envesteix Catalunya sempre a través del TC”

Els populars presenten un recurs contra la prohibició dels toros a l'alt tribunal

El portaveu d'ERC al Congrés demana respecte a la voluntat dels catalans

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Ridao, ha criticat que “el PP torni a intentar guanyar als tribunals el que no ha aconseguit guanyar a les urnes”, després de presentar aquest dijous al Tribunal Constitucional un recurs contra la prohibició dels toros, i ha ironitzat que “el PP es dedica a envestir contra Catalunya sempre a través del TC”.

Ridao ha recordat que l'abolició de les curses de braus a Catalunya es va aprovar gràcies als vots de la majoria del Parlament i que “encara que no és nou que el PP ataqui les decisions que es prenen a Catalunya a través del TC, pel seu llarg historial de recursos, hauria de respectar la voluntat del poble de Catalunya”.

El portaveu d'ERC recorda en un comunicat que 'el PP ha impulsat els recursos contra l'Estatut i contra els usos lingüístics' i exigeix als populars que 'respectin la voluntat del poble de Catalunya, que s'expressa en les urnes, no en els tribunals'.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.