Política

Hereu demana respecte a tot el PSC

L'alcalde de Barcelona recorda que va mostrar el seu suport “sense reserva” a Montilla a les eleccions catalanes

Ha advertit que el PSC no posarà les coses fàcils al candidat de CiU, Xavier Trias, i ha defensat que els socialistes expressen el millor model de present i futur

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha reclamat aquest dimecres respecte a tot el PSC en la carrera per ser el candidat a les eleccions municipals de maig.

Amb tot, Hereu assegura que sí se sent acompanyat per qui considera que ha de donar-li suport, “que és, Barcelona”.

En declaracions a Ràdio 4, ha ressaltat que en els últims mesos va mostra el seu suport a les catalanes i “sense cap reserva” a l'expresident de la Generalitat José Montilla, tot i ser un moment difícil per als socialistes. “És l'actitud que sempre tindré davant els companys que decideixen assumir la responsabilitat amb valentia i fermesa en un context que tots sabem que no és fàcil per a les opcions de progrés”, ha assegurat.

Hereu ha recordat que és alcalde perquè un dia es va decidir que fos el candidat , i després va rebre l'aval a les urnes.

Hereu ha subratllat que “hi ha d'haver respecte” i ha defensat que es deu “a Barcelona, als barcelonins i, en primer lloc, als companys del partit de Barcelona”.

Tot i que l'ex consellera Montserrat Tura encara no ha dit si vol presentar-se a primàries, l'alcalde ha reiterat que seria legítim , i contempla anar a primàries amb tranquil·litat i serenitat: “Em sembla legítim que les coses es posin a debat però m'agrada que es parli clarament, a la cara, i, si pot ser, en el temps i manera correcta”.

Difícil per a Trias

L'alcalde de Barcelona també ha advertit que el PSC no posarà les coses fàcils al candidat de CiU, Xavier Trias - a qui les enquestes són favorables -, i ha defensat que els socialistes expressen el millor model de present i futur.

Pel que fa a Trias, l'alcalde ha conclòs amb una altra advertència: “No vull que la gent pensi que triar qualsevol cosa no té conseqüències”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.