Mayor Oreja es queixa del joc «brut» del PSC contra Vidal-Quadras

El candidat català agraeix, però, els atacs del PSC i promet enviar-los un pernil

Mayor Oreja és, segons el Partit Socialista Europeu, un dels «dotze candidats terribles» de la dreta europea. La llista, en la línia de la campanya contra el PP del PSC, inclou el candidat espanyol per, entre altres motius, no haver volgut condemnar al Congrés la dictadura franquista. Ahir, en el seu primer míting de campanya a Catalunya, Mayor Oreja no va voler amagar les seves idees i va apostar pel seu discurs més dur: contra el dret a l'avortament, el «malbaratament» de la despesa pública i la defensa del castellà les escoles publiques.

El veterà dirigent del PP, que també va parlar de terrorisme i crisi econòmica, va elogiar el «prestigi» de Vidal-Quadras al Parlament Europeu i, per això, va dir que no li estranyava «que el PSC li hagi fet una campanya tan brutal».

Tot i la defensa d'Oreja, el candidat català del PP, Alejo Vidal-Quadras, va intentar que es girés la truita i reconeixia al míting que el PSC li està fent la campanya amb els seus continus atacs. «M'agradaria aparèixer més als cartells del PSC però no vull abusar. Mai havia somniat que els socialistes em pagarien la campanya», va dir irònicament Vidal-Quadras, que va prometre regalar «un pernil» als socialistes catalans. El ja eurodiputat del PP, però, va semblar-se molt al dels cartells del PSC traient l'espantall de l'Espanya es trenca: «La nostra única nació, Espanya, és la garantia dels nostres drets», va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.