Mariano Rajoy augura que el vot dels catalans el portarà fins a La Moncloa

El president del PP, Mariano Rajoy, va aturar-se ahir a Catalunya per fer campanya amb el candidat a les europees Alejo Vidal-Quadras. Els populars no han amagat mai que plantegen els comicis d'avui en vuit com unes «primàries» de les eleccions espanyoles. Ahir Rajoy es va mostrar convençut que les enquestes no s'equivoquen i que el 7-J «el vot català» farà que el PP guanyi els comicis i obrirà el camí per portar-lo a La Moncloa en les properes eleccions estatals. «El principi de la fi de Zapatero començarà per Catalunya», va augurar durant una botifarrada popular a Esplugues de Llobregat. Rajoy es va agafar als incompliments del president espanyol, com ara la reforma del finançament, i va acusar-lo d'haver convertit «l'engany en categoria». Rajoy també va criticar que el PSC inclogui Silvio Berlusconi en els seus cartells i, en canvi, «amagui» que l'exministra de Foment Magdalena Álvarez va de número tres a la llista socialista. «Què vol dir, que Berlusconi va a les llistes i Álvarez no?», es va demanar irònicament.

En el terreny dels gestos, el president dels populars es va comprometre a impulsar el corredor mediterrani ferroviari, entre Gibraltar, Barcelona i el nord d'Europa, i també a treballar per incloure les autopistes de l'arc mediterrani en les grans xarxes de comunicacions transeuropees.

Pel PP, guanya el PP

El PP està convençut que Vidal-Quadras va ser el vencedor del debat electoral amb la resta de caps de llista a les europees, fet divendres a TV3. Per Sánchez-Camacho, el cap de cartell dels populars «no només va guanyar» sinó que «va atropellar i aclaparar» els altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona