Política

política

L'independentisme garrotxí ja té assemblea

Un grup de garrotxins ha constituït l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa (AEIG), després d'un seguit de reu-nions que han servit per constatar la necessitat i les ganes de treballar per a la independència de Catalunya que hi ha a la comarca.

L'assemblea es defineix com una entitat oberta a tothom, democràtica i transparent. “Tenim la voluntat d'articular la unitat popular com a espai útil per a totes aquelles persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat nacional i social dels Països Catalans des de la comarca de la Garrotxa”, afirmen els promotors en un comunicat. L'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa té la voluntat d'incentivar espais de debat, de rei-vindicació nacional, social i d'acció política. En aquest sentit ja ha organitzat un debat sobre El quin i com ha de ser el futur de l'Alta Garrotxa, per al pròxim  dia 10 de desembre. A part, participarà en els actes contra la Constitució espanyola que organitza l'assemblea de Maulets, el jovent independentista i revolucionari, el 5 de desembre vinent a Argelaguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.