Política

Compromís per Ròtova presentarà una esmena als pressupostos de la Generalitat

Demana la restauració del cinema Cervantes i li remet al diputat Hernández Mateo una carta explicant-li la realitat

El grup municipal de Compromís per Ròtova ha enviat una carta al diputat del PP Pedro Hernández Mateo, que en la passada comissió d'Educació i Cultura del dia 28 de novembre de 2011 va votar en contra de la Proposta No de Llei presentada per Compromís per crear una casa de la cultura a Ròtova.

Des de Compromís per Ròtova l'han convidat a visitar el municipi i comprovar in situ l'estat del cinema Cervantes, veure com no s'està duent a terme cap restauració del cine Cervantes; veure sobre el terreny com les obres de la casa de la música (a pesar de les certificacions de la subvenció) no han avançat i com el palau està en el mateix estat com quan el vam comprar.

Segons Jordi Puig, síndic portaveu de la coalició a aquesta localitat, “som conscients que, per poder avançar en aconseguir alguna de les infraestructures culturals del municipi, han de voler-ho tant el PP local com l'autonòmic. I per això els emplacem a posar-se en contacte per poder recollir la informació necessària per poder dur a terme l'auditori, o casa de la música, en el format que més s'ajuste al projecte de l'Ajuntament”.

La carta acaba anunciant la presentació d'una esmena als pressupostos de 2012 de la Generalitat i la demanda que siga atesa. Per als components d ela coalició valencianista, no abordar estos problemes obliga a continuar tenint una banda que se n'ha d'anar fora del poble per realitzar els assaigs; que ha de realitzar els concerts a pocs graus en nits de fred a l'església parroquial; a no comptar amb espais per a realitzar teatre, ni actuacions de cap tipus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Adeu al centrisme alemany

Berlín
estats units

Trump finalment no testificarà en el seu judici penal per falsificar documents

barcelona

ERC+EUiA alerta de l’impacte a Sanfeliu de les obres de Montesa

L’Hospitalet de Llobregat
política

Nova concentració a Via Laietana després de la denúncia policial

barcelona
guerra a europa

Rússia inicia maniobres amb armes nuclears tàctiques

barcelona

El PSC reclama el Pla d’Actuació Municipal i de comunicació del govern

FIGUERES
regne unit

Un tribunal britànic declara il·legals els nous poders de la policia

barcelona
guerra a gaza

Israel impedeix a Associated Press transmetre imatges de Gaza

barcelona
Iran

Milers d’iranians s’acomiaden del president Ebrahim Raisi, que serà enterrat dijous

Barcelona