Política

Compromís insta a retirar el recurs contra l'anul·lació de la requalificació dels terrenys on aniria l'ATC

Demanen a Fabra accions concretes de rebuig al cementeri nuclear i no només paraules

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha reclamat hui al president de la Generalitat que retire “immediatament” el recurs que va interposar el Consell davant el Tribunal Suprem sobre la sentència del TSJ valencià que anul·lava la requalificació dels terrenys de Zarra en què previsiblement podria situar-se el magatzem temporal centralitzat (ATC), com a “mostra de rebuig” al cementeri nuclear.

Segons Mollà, si s'eliminara la qualificació, la localitat de Zarra quedaria “pràcticament descartada” com a ubicació per al cementeri nuclear. “Si no ho fa, les declaracions públiques de Fabra contra el magatzem nuclear es quedaran en un exercici d'hipocresia”, ha manifestat .

Mollà ha mostrat la “preocupació” de Compromís per les informacions que desvelen un pacte el passat mes de juny entre els governs espanyol i valencià per a la ubicació de l'ATC a Zarra. “És vergonyós que des del PP i el PSOE s'haja apostat per portar un negoci tan perillós i ruïnós amb el medi ambient”, ha criticat.

“Molt temem que el nou govern de Mariano Rajoy aposte per la solució més senzilla políticament per a ells carregant al País Valencià aquesta instal·lació”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.