Política

política

El govern d'Anglès patrulla per estalviar

L'alcalde i dos regidors van fer tasques de policia per carnaval

Que Anglès viu una situació econòmica molt dolenta ja se sap des de fa temps. A l'estiu, l'equip de govern va repartir els programes de festa major per estalviar, i durant el ple d'ahir es va saber que durant el carnaval, l'alcalde, Pere Espinet, i dos regidors van fer tasques que habitualment feia la policia municipal per estalviar diners en hores extres. En concret, segons Espinet, es van estalviar 600 euros que haurien costat les hores extraordinàries, i va explicar que estan disposats a tornar-ho a fer si es produeix el cas.

La rua de carnaval va aplegar 500 participants. El cotxe patrulla, amb un policia, obria el pas i el tancava al tinent d'alcalde, Xevi Vilamitjana. La regidora d'Ensenyament, Anna Carrillo –disfressada de pirata–, i l'alcalde, amb l'armilla reflectora reglamentària, van completar el quadre de vigilància d'una festa que no va tenir incidents. Segons Espinet, en la festa es van estalviar en total 1.800 euros, perquè la impremta Pagès no va cobrar res dels programes i Jacint de Santa Coloma hi va posar la xocolatada. Espinet, que durant el ple va destacar que s'haurà de fer un pla de sanejament d'entre 10 i 15 anys, va explicar que s'acosten temps molt durs. “Ens haurem d'estrènyer tots el cinturó”, va dir. Les factures pendents que l'equip de govern (PAU) manté que van descobrint cada dia de l'anterior govern van ser objecte de retrets per part de la regidora del PSC Soledat Mulero, que va dir que l'equip de govern actual no va voler reunir-se amb ella fa un any per parlar de la situació financera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries