Política

El PSOE d'Onda mostra escepticisme davant la política industrial

El grup polític desconfia de la proposta del govern local i insten el PP a fer un compromís real amb els empresaris i treballadors del poble

Els socialistes d'Onda, després de realitzada la visita del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, han mostrat el seu escepticisme respecte de l'estratègia de política industrial que es troba paralitzada des de l'any 2010, mitjançant la qual es pretenia prioritzar les empreses del polígons industrials de la vila.

Per al Grup Municipal Socialista, les xifres presentades pel president Fabra als pressupostos de la Generalitat, suposen un autèntic cop de falç a les aspiracions del sector industrial d'Onda.

Segons el pla presentat pel PP, no concorda amb els pressupostos d ela Generalitat, però tampoc amb els corresponents a l'estat central i tot plegat suposen una evident retallada en l'apartat de R+D+r.

Per als socialistes d'Onda, de continuar amb aquestes retallades no es podrà portar a terme l'acord signat amb els empresaris i amb els sindicats i és per això que insten el Partit Popular a que es comprometa de veritat amb la indústria local per tal de convertir-la en el motor de l'economia de la vila i facilitar així la sortida de la crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.