Política

Els socialistes d'Aldaia insisteixen en denunciar l'Alcaldessa

La primera edil va fer un ús personal de la furgoneta municipal cedida per la Diputació

Ara fa una desena de dies, sortia a la premsa comarcal el fet que l'alcaldessa d'Aldaia acudia a un centre comercial de València, amb la furgoneta municipal regalada ara fa dos anys per la Diputació presidida per Alfonso Rus.

La nota de premsa feta pública pel gabinet de comunicació de la municipalitat aldaiera en relació a aquesta afaire, es critica la difusió incontrolada d'aquest fet, però el grup municipal socialista insisteix amb la denúncia feta i afigen que l'alcaldessa ha mentit quan diu que anava a dinar en el moment en que uns veïns del poble l'havien vista a l'esmentat centre comercial amb la furgoneta municipal i acompanyada de familiars directes.

Deu dies després, l'alcaldessa ha reaccionat, com sempre, argumentant el vandalisme en benefici propi. El PSPV d'Aldaia rebutja qualsevol acte vandàlic i més encara si es tracta d'una acció tan poc democràtica com un atemptat contra un grup polític o sindical, associació, grup o entitat ciutadana, “però una cosa és això i una altra de ben diferent és treure un benefici partidista”.

Davant d'aquesta situació, els socialistes d'Aldaia es pregunten si no ha estat el president de la Diputació qui ha assessorat l'alcaldessa sobre la forma i manera amb què ha de gestionar la dolenta utilització de la furgoneta cedida per aquesta corporació. Amb tot, exigeixen una explicació creïble per part de l'alcaldessa i les corresponents disculpes per la utilització indeguda d'un vehicle municipal en benefici propi i privat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.