Política

Compromís per Mutxamel es presenta de la mà de la diputada Mireia Mollà

A l'acte es reivindicà rescatar a les persones per damunt de qualsevol altra consideració

El col·lectiu de Compromís per Mutxamel es va presentar al municipi amb un acte celebrat a la Residència de Gent Gran i en el que va participar la diputada a les Corts Mireia Mollà.

La diputada oferí la xerrada ‘Crisi o Estafa?' en què va reivindicar la necessitat de posar les persones en el centre de les polítiques, en lloc de fer-les víctimes d'aquesta estafa.

L'acte, en què també va participar el secretari del col·lectiu local, Lluís Pastor, va comptar amb l'assistència de prop de 150 persones. Alhora van acudir el secretari comarcal, Robert Vilaplana, i el portaveu comarcal de Joves, Raül García, a més dels secretaris locals d'Alacant, Sant Joan, Campello, Sant Vicent i Agost.

Des de Compromís per Mutxamel es destaca que l'objectiu és consolidar una cooperativa política que centre el seu treball en donar solucions als col·lectius més castigats per la crisi, reivindicar les inversions pendents al municipi i posar en marxa iniciatives generadores d'ocupació.

El col·lectiu es presenta amb l'objectiu de liderar una alternativa política on les persones siguen el primer i les polítiques municipals s'orienten a fer de Mutxamel una ciutat habitable i on es garantisca el benestar de la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.