Política

EU presenta una denúncia per les agressions durant la inauguració de l'AVE a Alacant

El regidor de Sant Vicent del Raspeig, Javier Martínez, assegura que es va sentir “indefens” davant l'actuació policial

La coordinadora general d'Esquerra Unida i el regidor de Sant Vicent del Raspeig, Javier Martínez, han presentat aquest matí en els jutjats de Benalua, una denúncia contra el policia que va agredir el representant municipal en la concentració de la protesta que va tindre lloc el dia de la inauguració de l'AVE a Alacant, el passat 17 de juny, amb l'assistència del príncep Felip i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Martínez ha assenyalat que el pitjor no va ser l'agressió física del policia després de demanar-li de manera pacífica el seu número d'identificació, sinó “la indefensió que se sent quan veus que algú que ha de vetlar per l'ordre públic el trenca”.

De la seua banda, Sanz ha dit que la denúncia se substancia a Alacant, però que també es farà a Madrid. A més el diputat de la formació al Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, farà una pregunta al ministre d'Interior sobre aquesta actuació policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.