Política

Un festival de nou hores amb propostes per a tothom

El concert del 3 d'agost, organitzat per El Punt Avui, inclourà dues cercaviles, sardanes, cantants i grups d'animació infantil, cantautors, rumba i salsa, cant coral, grups de pop-rock, ska, reggae

El cartell de la tercera edició del festival ‘Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat', destaca per l'àmplia varietat de la seva oferta i per la qualitat dels grups i artistes que hi participen. El Punt Avui organitza aquest concert el dissabte, 3 d'agost, a la Devesa de Girona, i es preveu que la festa comenci a les cinc de la tarda amb una cercavila de gegants i capgrossos, acompanyats de grallers i timbalers, que sortint de la Plaça de Catalunya de Girona i anirà fins al recinte, on la Cobla Ciutat de Girona tocarà una sessió de sardanes.

Jordi Tonietti i el grup Macedònia animaran la primera part del concert, en una proposta pensada pels més petits. A partir de les 8 del vespre, els grups Acció, La porta dels somnis, Andreu Rifé i Le Croupier tocaran mitja hora cadascun fins arribar a la intervenció enregistrada de Santi Arisa, que no podrà ser-hi per compromisos anteriors.

La coral Poble que Canta obrirà el tercer bloc que inclourà l'històric cantautor Pere Tàpies i el sempre original Quim Vila, amb el qual s'arribarà a mitjanit. Serà l'hora del pop-rock i la potència escènica de Glaucs, Lax'N'Busto i els Deskarats que clouran el concert al arribar a les dues de la matinada.

En total, entre vuit i nou hores d'entreteniment, ja que el festival es complementa amb fira d'entitats i jocs infantils. El cartell no està tancat i no es descarten noves incorporacions.

Des d'ahir ja es poden adquirir les entrades per internet a la plana web del diari. El preu de l'anticipada és de 12 euros, i de 6 euros pels subscriptors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.