Política

Compromís a la conca del Vernissa arranca amb la primera assemblea

Xavi Martínez és el nou portaveu i Jordi Puig el representant al Consell General de Compromís

Compromís a la conca del Vernissa va arrancar amb força. Ròtova va acollir la primera assemblea del col·lectiu, en el tret de sortida i renovació d'un col·lectiu que té en el regidor d'Almiserà Xavi Martínez el nou portaveu local. Jordi Puig és el representant del col·lectiu local al Consell General de Compromís.

A l'acte, Martínez va explicar la tasca duta fins el moment i la voluntat de “continuar treballant de manera conjunta amb la gent d'Alfauir, Almiserà, Castellonet de la Conquesta, Llocnou de Sant Jeroni i Ròtova per presentar propostes per millorar els municipis”.

A Martínez el van acompanyar en els parlaments Abel Balbastre, portaveu de Compromís Jove a la conca del Vernissa, Paula Climent, representant de Compromís a Castellonet, Josep Miquel Moya, secretari d'Implantació de Compromís Safor-Valldigna, i Jordi Puig i Nahiana Suñé, representants de Compromís per Ròtova.

Renovació a Rafelcofer

C.Moreno

Més d'una cinquantena de persones es van reunir a Rafelcofer per celebrar un “sopar amb compromís” que suposava, de fet, el tret d'eixida del renovat col·lectiu de Compromís a Rafelcofer. Al capdavant, Anna Garcia, Mònica Peiró i la regidora de Compromís al consistori i secretària comarcal a la Safor, Pepa Izquierdo, qui va destacar la importància de sumar nova gent i la il·lusió per veure créixer un projecte de molts anys i que ha sigut possible gràcies a molta gent, i que al mateix temps es renova i intenta transformar de manera més decidida Rafelcofer.

Mònica Peiró va plantejar la necessitat de poder realitzar una política realment participativa, sense oblidar allò que s'ha anat aconseguit amb el pas del temps.

La nova portaveu, Anna Garcia, es va preguntar pels canvis produïts al municipi en matèria de joventut, cultura, ocupació, etc. “Eixe estat de paràl·lisi és el que hem de canviar: no s'ha fet res i no avancem”. Garcia va animar la gent del poble a fer una reflexió profunda; a pensar en un canvi real i a dur-lo endavant amb imaginació i de la mà del veïnat.

“Volem ser la veu de la gent del poble i de les associacions; volem escoltar-les i ajudar-les, per suposat, respectant i valorant la seua independència. Hi posarem tot el nostre esforç, però el camí ha de ser compartit amb totes i tots. I, si és així, al final, trobarem el canvi”.

A l'acte, també van participar el síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, qui es va mostrar molt content de poder tornar a Rafelcofer, en un moment tan important com el de divendres; els alcaldes David González, Tomàs Ferrandis, Álvar Català, Juanfer Monzó i Jordi Juan, qui havia obert l'acte, i altres regidors i regidores de la comarca.

La vetllada va acabar amb el sopar i el concert de Toni de l'Hostal, que va oferir el millor del seu repertori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Unes cinc mil persones es manifesten en suport de Sánchez davant el Congrés

Barcelona
Itàlia

Meloni encapçalarà la llista del seu partit als comicis europeus

Barcelona
POLÍTICA

Vergés afirma que Illa “sempre serà la sucursal del PSOE”

blanes
Estat espanyol

Personalitats de la cultura defensen “la legitimitat democràtica”

Barcelona
Guerra a Gaza

Optimisme al Caire amb l’última proposta de treva

Barcelona

Paneque diu que en educació la prioritat és eliminar els barracons

girona

Cañigueral (ERC):”Som el partit més represaliat de la història"

santa coloma de farners

El PP exigirà control de fronteres i fre a la immigració il·legal

girona
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona