Política

L'ANC crida en un nou vídeo a omplir els trams de la Via Catalana que queden buits a l'Ebre

Insta els inscrits a Barcelona, l'àrea metropolitana i els principals nuclis urbans del país a desplaçar-se fins a les Terres de l'Ebre

“Omplir la Via Catalana per la Independència és a les teves mans”, asseguren

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic un nou vídeo en què insta un cop més a les persones inscrites a Barcelona, l'àrea metropolitana i els nuclis urbans del país a desplaçar-se fins a les Terres de l'Ebre, on es concentren la gran majoria dels trams que queden més buits i “on es necessita més gent”.

De fet, segons ha pogut comprovar El Punt Avui, encara hi ha 65 trams amb “poca o baixa” ocupació, segons es desprèn del mapa de la Via Catalana interactiu i actualitzat de l'ANC.

Per mobilitzar la gent de les ciutats, el vídeo mostra algunes persones que asseguren haver canviat el tram on s'havien inscrit inicialment, prop de casa seva, a Barcelona, Badalona o Girona, per un altre tram més buit, situat a les Terres de l'Ebre.

El vídeo, que porta per títol Mou-te per la Via, tu la faràs possible, s'engloba dins la campanya “Mou-te per la Via” que l'ANC ha explicat que iniciarà aquesta mateixa setmana i que oferirà informació de servei per facilitar que els ciutadans de Catalunya es desplacin des de qualsevol punt del país fins als trams de les Terres de l'Ebre. La campanya disposarà d'un web propi i també es podrà seguir via Twitter mitjançant l'etiqueta #MoutePerLaVia.

De fet,l'ANC ja va fer un vídeo fa un parell de setmanes protagonitzat per diverses personalitats de diversos àmbits de les Terres de l'Ebre -com ara el catedràtic Germà Bel, l'escriptor Andreu Carranza, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, o la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell-, en què convidaven els ciutadans a sumar-se a la cadena humana a les Terres de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Europa

Un nou atac rus amb drons destrossa un hotel a Mikolàiv

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell