L'alcaldessa de Viladecavalls, d'UDC, compleix l'acord amb el regidor de CDC i li dóna la primera tinència d'alcaldia

El regidor de CDC, al nou govern en minoria de CiU a Viladecavalls, Josep Faure, serà el primer tinent d'alcalde i tindrà les carteres de Promoció Econòmica, Governació, Societat de la Informació i Consum. Faure no havia amagat les seves diferències amb els seus socis sobre les maneres de governar els dos propers anys. Sobre el nou cartipàs, la nova alcaldessa, Regina Parellada, d'UDC, va admetre ahir que els dos grups de la federació havien pactat prèviament que Faure ocuparia aquest càrrec. «És una llista cremallera», va explicar Parellada.

L'alcaldessa assumirà la responsabilitat d'Urbanisme, Comunicació, Habitatge, Ensenyament, Participació Ciutadana i Patrimoni Cultural. Són les àrees que s'havien repartit l'exalcalde Sebastià Homs i el regidor de l'agrupació socialista, Francisco García Cano. La segona tinència d'alcaldia anirà a càrrec d'Antoni Raso, que puja dos esglaons. Raso serà regidor de Gestió Econòmica i Pressupostària, que ja tenia abans. A més, amb l'alcaldessa serà el responsable d'Urbanisme.

José Valero conserva la tercera tinència d'alcaldia i s'encarregarà de nou de la cartera d'Esports. També compartirà la regidoria de Joventut amb Esperança Peralta, que serà la quarta tinenta d'alcalde. Peralta estarà al capdavant de Benestar Social, Cultura, Dona, Sanitat, Joventut i Cooperació i Cultura de la Pau. Santi Griera assumirà la cinquena tinència d'alcaldia i es responsabilitzarà de Medi Ambient, i obtindrà la cartera d'Obres i Serveis, fins ara a les mans de l'exalcalde Homs. Parellada va destacar que s'ha fet un cartipàs amb càrrecs «afins a cada persona» i «transversal».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.