Política

L'alcalde de Alfafar es nega a rebre a tres diputats per a tractar la problemàtica del Parc Alcosa

La comitiva parlamentària havia avisat amb antelació de la seua visita

L'alcalde d'Alfafar, el popular Juan Ramón, del Partit Popular, s'ha negat aquest matí a rebre una delegació dels tres grups parlamentaris en l'oposició de les Corts , encapçalada pels diputats Juan Ponce (Compromís), Esther López (EUPV) i Víctor Sahuquillo (PSPV) per a tractar la problemàtica que pateix el barri d'Orba d'esta localitat de l'Horta Sud. Aquesta delegació parlamentària va avisar la setmana passada a l'alcalde sobre la visita per al dia de hui i la intenció de mantindre una reunió amb ell a l'hora que els citara, cosa a què Adsuara s'ha negat, encara que sí es trobava al consistori.

Tot i això els grups de l'oposició s'han reunit amb els membres de SOS Parc Alcosa en vaga de fam indefinida. Aquest col·lectiu s'està mobilitzant davant la negativa de l'alcalde d'Alfafar a retirar el decret que impedeix la renovació del contracte laboral vigent des de fa anys entre l'Ajuntament i la cooperativa social del parc.

Juan Ponce ha criticat l'actitud “intransigent” d'Adsuara que es nega inclús a dialogar sobre una decisió que suposarà que els treballadors del mòdul de neteja d'aquesta cooperativa social es queden sense feina després de 27 anys de realització ininterrompuda d'aquest servei”.“Estem parlant de centenars de persones d'un barri amb un alt risc d'exclusió social que oferien un servei als seus conveïns alhora que disposaven d'un lloc de treball i que ara per la negligència de l'administració autonòmica i de l'alcaldia d'Alfafar, ambdues en mans de PP, es veuran sense feina”, ha conclòs Ponce.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat Francès

El partit de Le Pen lidera els primers sondejos però sense majoria absoluta

Barcelona
Política

Mor Antoni Bargues, històric referent del nacionalisme valencià

Política

El jutjat de Tarragona investiga el presumpte espionatge a una tècnica municipal

Tarragona
guerra a gaza

Almenys 25 morts en un atac israelià contra tendes de desplaçats a Rafah

barcelona
judicial

Buch també demana l’amnistia per anul·lar la seva condemna

barcelona
Política

L’Ajuntament de Tarragona canvia el nom franquista de tres carrers

Tarragona
política

Òmnium, Irídia i l’ANC demanen que no s’amnistiï la violència policial

barcelona
successos

Almenys onze morts en diversos incendis forestals a Turquia

barcelona

L’equip de govern fa un balanç “positiu” del primer any de legislatura

PALAFRUGELL