Política

L'Ajuntament de Reus es retira de la peça contra Poblet del cas Innova

La fiscalia accepta una rebaixa de la fiança per als imputats fins als 80.000 euros, a excepció de Basteteza

L'Ajuntament de Reus no veu indicis de delicte en la peça número 8 del cas Innova, que investiga els contractes del consistori de Vila-seca amb l'arquitecte Jorge Batesteza i que manté imputat l'alcalde del municipi, Josep Poblet, i sis membres de l'anterior junta de govern local. Així es desprèn de la decisió comunicada per l'advocat del consistori, Juan Córdoba, al jutjat número 3 de Reus el 18 de setembre passat, segons ha pogut saber Reusdigital.cat. D'altra banda, la fiscalia ha acceptat una rebaixa de 80.000 euros en la fiança als imputats, a excepció de Batesteza, i la direcció actual del Servei Català de la Salut no veu incompatibilitats en la tasca de l'arquitecte en la seva relació amb Vila-seca. La peça número 8 està, a hores d'ara, en suspens, en espera que l'Audiència Provincial decideixi sobre el recurs de competència territorial presentat per Poblet i els regidors del seu govern.

Tant la CUP com Ara Reus, les altres parts personades, s'han oposat a la marxa del cas a Tarragona i consideren que cal investigar el fraccionament en cinc contractes de la tasca de Batesteza al municipi de Vila-seca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia