El nou alcalde de Benidorm situa el trànsfuga i la mare de Pajín al capdavant del seu equip

Agustín Navarro, nou alcalde de Benidorm després de prosperar la moció de censura d'ahir, ha exposat aquest matí les línies mestres del seu programa polític i l'equip que el portarà a terme.

Navarro ha situat el trànsfuga José Bañuls com a primer tinent d'alcalde i Maite Iraola, mare de la secretària d'Organització del PSOE, Leire Pajín, com a segona tinent d'alcalde.

Bañuls, a més es farà càrrec de les àrees de Seguretat, Mobilitat, Participació Ciutadana i de la regidoria tècnica d'Estudis i Projectes d'Infraestructures.

Per la seua banda, Iriaola serà la responsable de Cultura, Grans Esdeveniments i Sanitat. La mare de Pajín, a més, gestionarà la Casa del Mediterrani.

Navarro, acompanyat de Bañuls en la seua compareixença pública, ha assegurat que impulsarà un model d'«urbanisme participatiu».

Respecte al seu anterior partit, el PSPV-PSOE, l'alcalde ha recalcat que ja no n'és membre, encara que continua compartint el seu ideari. «Sense ser del PSOE, que quede clar això, portarem a terme el programa del PSOE, que és el programa amb què ens presentàrem a les eleccions. El nostre i el del company Bañuls», ha matisat.

L'alcalde ha anunciat, a més, que rebaixarà els sous de tota la corporació municipal, de l'equip de govern i de l'oposició.

Pajín «Maquiavela»

El secretari general del PP valencià, Ricardo Costa, s'ha referit a la cúpula del PSOE i del PSPV com a «trànsfugues», des de Zapatero fins a Alarte. En les seues declaracions, Costa ha carregat especialment contra Leire Pajín, secretària d'Organització del PSOE. «Pajín és l'autèntica Maquiavela d'aquesta moció de censura i ha assassinat el pacte antitranfuguisme».

Per la seua banda, Alarte ha recordat que els edils rebels no tenen cap capacitat per a utilitzar la sigla PSPV-PSOE. El líder socialista també ha negat igualment la possibilitat que el trànsfuga Bañuls puga integrar-se en la pròxima candidatura del partit a les eleccions municipals a Benidorm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.