Política

Margallo sobre Nous Catalans: “Són informacions solvents i fiables”

El ministre d'Exteriors creu que si el titular d'Interior “no acostuma a tenir alegries verbals” i sempre és “prudent” en el que diu

El ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha sortit en defensa del titular d'Interior, Jorge Fernández Díaz, després de la polèmica aixecada arran de la vinculació que va fer entre gihadisme, independentisme i la Fundació Nous Catalans, relacionada amb CDC. Margallo ha mostrat total confiança en Fernández Díaz, en assegurar que el ministre de l'Interior és sempre “prudent” en el que diu i “no acostuma a tenir alegries verbals”. “Si el ministre, que és el responsable d'aquests temes, fa aquestes afirmacions, estic segur que és perquè té informacions fiables i més que solvents”, ha sentenciat. Margallo ha fet aquestes declaracions després de veure's amb l'homòleg italià, Paolo Gentiloni.

La reunió dels dos ministres d'Exteriors s'ha produït a primera hora del matí a la seu de Foment del Treball, on s'inaugurava el XIV Fòrum Diàleg Espanya-Itàlia en el han participat. Després de la trobada, García-Margallo i Gentiloni han ofert una roda de premsa, on només han permès dues preguntes per a cada ministre. Ha estat aquí on el membre del govern espanyol ha estat preguntat per les declaracions de Fernández Díaz, que va dir a Catalunya Ràdio que la Fundació Nous Catalans dificulta la lluita antigihadista fent pedagogia de la independència.

García-Margallo no ha dubtat en defensar al seu company de govern i ha afirmat rotund que “si el ministre, que és el responsable d'aquests temes, fa aquestes afirmacions, estic segur que té informacions molt fiables”. “Qualsevol cosa que digui, està suportada per informacions més que solvents”, ha afegit. I és que el ministre d'Exteriors creu que Fernández Díaz “no acostuma a ser una persona que tingui alegries verbals” i que sempre “és prudent per fer les consideracions que hagi de fer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Europa

La UE aprova el primer lliurament a Ucraïna de fons originats pels actius russos

Barcelona
guerra a gaza

Save the Childen calcula que més de 21.000 nens estan desapareguts

barcelona
Estat espanyol

El jutge del cas Koldo rebutja cedir la investigació a la fiscalia europea

Barcelona
GIRONA

Salellas convoca una junta local de Segurerat pel tiroteig a Font de la Pólvora

GIRONA
Guerra a Europa

Moscou responsabilitza Washington de l’atac mortal a Sebastòpol

Barcelona
política

Dos policies de les protestes contra la sentència rebutgen que s’apliqui l’amnistia

barcelona
Nova Caledònia

Revifen els disturbis després de les detencions d’independentistes canacs

Barcelona
Estat espanyol

Tornen a ajornar la declaració de la parella de Díaz Ayuso

Barcelona
Guerra a Gaza

Netanyahu diu estar obert a un “acord parcial”, però descarta aturar l'ofensiva

barcelona