Política

El PSC d'Olot vol recuperar el govern de progrés

Josep Guix ha presentat una llista amb què vol aconseguir tornar a l'alcaldia que el partit va ostentar dotze anys abans de l'actual mandat

Pretén potenciar el caràcter industrial de la ciutat

El candidat del PSC a l'alcaldia d'Olot, Josep Guix, ha afirmat que el seu grup vol reforçar la vocació industrial d'Olot com a estratègia per reduir l'atur amb iniciatives com ara donar suport als joves perquè tirin endavant projectes d'emprenedoria. Per això, el número quatre de la seva llista és per a un reconegut promotor industrial, Isidre Casalprim.

Guix ha presentat els eixos del seu programa electoral i els integrants de la llista amb què ha dit que pretén recuperar el govern de progrés que, liderat per Lluís Sacrest, va governar dotze anys Olot abans de l'actual mandat i que va fer realitat projectes com ara el nou hospital comarcal, on va voler fer la fotografia de grup.

Així, els números dos, tres i cinc de la llista els ocupen Jaume Mir, Mercè Traveria i Adriana Serra, companys seus ara a l'oposició de l'Ajuntament d'Olot. Al lloc sis hi ha el responsable de l'agrupació local i excandidat i exregidor, Albert Bramon. L'altra regidora, Veva Ruiz, és al lloc vuit i la precedeix Jordi Valverde, que havia estat cap de llista a la Vall de Bianya, i la segueix Ermel Solà, que havia estat dotze anys regidor pel PSC a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

A part de l'aposta per potenciar el teixit industrial, Josep Guix va avançar que els altres eixos del seu programa són la sostenibilitat amb propostes com per exemple una anella verda a l'entorn del Fluvià; l'educació entesa com un element transversal; els serveis a les persones i la potenciació del comerç de proximitat, amb iniciatives concretes com ara la reforma del barri vell, el Museu dels Volcans, i la reactivació de l'hospital vell traslladant-hi serveis municipals com els d'educació, ampliant el geriàtric que hi ha i habilitant-hi un hotel d'entitats.

LA XIFRA

5
regidors
té en l'actualitat el PSC al ple d'Olot, amb la qual cosa és el principal grup municipal de l'oposició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia