Política

Guanyant Torrent s'estructura per acarar amb bon peu la legislatura

L'assemblea aprova l'organització però revoca la selecció de tècnic municipal

La Plataforma Ciutadana torrentina, ha bastit al voltant del regidor obtingut en les darreres eleccions municipals, una estructura capaç d'afavorir la seua actuació davant una municipalitat en què s'han de resoldre temes que encara pengen d'anteriors legislatures.

Al voltant del regidor, s'ha organitzat un grup de persones que li faran de suport i seguiment per poder atendre els temes puntuals del govern local. Així mateix, la reunió assembleària del dissabte dia 18 de juliol, ha estudiat la proposta per cobrir el personal tècnic del grup municipal, ajuda imprescindible per a acarar el dia a dia de la gestió, però l'ha revocada en primera instància.

Aquesta revocació, obliga una nova comissió de selecció ha realitzar el procés de selecció i destriar entre els més de mitja dotzena de currículums que s'han fet arribar davant la plataforma per cobrir la plaça d'assessoria tècnica.

A més d'això, s'han establert altres estaments organitzatius que aprofitaran per analitzar la problemàtica local i es potenciaran les comissions de treball que, fins ara havien servit per a elaborar el programa electoral i que a partir d'ara, confeccionaran les propostes de solució que es puguen aportar davant l'Ajuntament.

En aquest sentit, el regidor de Guanyant Torrent, Jaume Santonja, ha manifestat que “en triar el personal tècnic necessari, la plataforma ciutadana funcionarà al cent per cent i podrà denunciar, proposar i suggerir solucions a la gran quantitat problemes heretats d'una gestió desordenada”.

L'assemblea de Guanyant Torrent, tornarà a reunir-se de manera urgent aquesta propera setmana a fi de completar el disseny organitzatiu previst. Es tracta d'una coalició municipal que aglutina persones independents i militants dels quatre partits que li fan de matalàs i que aporten el component ideològic a aquesta agrupació voluntària que es presentà a les passades eleccions municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Eslovàquia

Robert Fico és operat per segona vegada després de l’atemptat

Barcelona
política

La policia espanyola denúncia la Comissió de la Dignitat al TSJC

barcelona
Guerra a Europa

Putin justifica que l’ofensiva a Khàrkiv és per protegir la regió fronterera

Barcelona
Guerra a Europa

Un atac ucraïnès amb drons a Crimea provoca talls de llum a Sebastòpol

barcelona
política

L’ANC vol que es “depurin responsabilitats” pel fiasco de Mas al TEDH

barcelona
suècia

La policia sueca investiga un tiroteig prop de l’ambaixada israeliana

barcelona
política

Sánchez tanca la porta a Puigdemont i aposta pel tripartit

madrid
tribunals

Puigdemont lamenta que Fiscalia del TdC el vegi “responsable de tot”

barcelona
política

Sabrià també anuncia que deixarà la política institucional

barcelona